خانه / آموزش آشپزی / ران مرغ خوشمزه با طعم لیمو

ران مرغ خوشمزه با طعم لیمو

طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو

مواد لازم

– آب لیمو ¼ پیمانه

– پوست رنده شده لیمو ۱ قاشق سوپخوری

– سیر له شده،۲ حبه

– برگ تازه آویشن ۳ قاشق چایخوری،ریز خردشده(در صورت استفاده از پودر آویشن ۳/۱ قاشق چایخوری کافیست)

– جعفری تازه ،ریز خرد شده ۲ قاشق چایخوری

– ران مرغ ۴ عدد،پوست نگرفته و با استخوان

– نمک دریائی و فلفل تازه به میزان لازم

۴۵۶۷۶۵۷۵۴۶۴۵۷۸
روش تهیه

۱- در ظرفی که بتوان درب آن را محکم بست(هوا به داخل آن کشیده نشود) تمامی مواد بجز ران مرغ ها را به خوبی مخلوط کرده و مخلوط را به صورت خمیر در آورید.ران مرغ ها را به مواد مخلوط شده اضافه کرده ،اطراف ران ها را کاملا به مواد آغشته کنید،درب ظرف را بسته و مخلوط را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا ران ها کاملاً مزه دار شود

۲- بعد از ۲ ساعت ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه در هوای اتاق قرار دهید.فر را در دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت(۲۲۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید

۳- سینی فر یا ظرف مورد نظر را با اسپری به روغن آغشته کنید.مرغ ها را از ظرف خارج کرده و برروی تخته چوبی آشپزخانه قرار دهید و هر دو طرف مرغ ها را با نمک دریائی و فلفل مزه دار کنید.ران ها را در ظرف یا سینی فرقرار دهید و در صورت تمایل روی هرکدام از رانها روغن زیتون بریزید.ظرف را به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه بر روی سینی وسطی فر قرار دهید

۴- ظرف را بعد از ۲۰ دقیقه از فر خارج کرده و باقیمانده مواد را مجدداً به ران ها مالیده و ۲۵-۲۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا زمانیکه تمام مواد به خرد ران ها برود.ظرف را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از ۵ دقیقه سرو کنید.

 

طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو ران مرغ,ران مرغ,ران مرغ سوخاری,ران مرغ به انگلیسی,ران مرغ در فر,ران مرغ فر,ران مرغ به انگلیسی,ران مرغ آب پز,ران مرغ سرخ شده,ران مرغ بریان,ران مرغ شکم پر,انواع غذا با مرغ

همچنین ببینید

کباب ران مرغ بدون استخوان خوشمزه

طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان طعم کباب ران مرغ بدون استخوا ن بی ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *