خانه / آموزش شیرینی پزی / روش تهیه شیرینی برنجی خوشمزه
طرز تهیه شیرینی برنجی
طرز تهیه شیرینی برنجی

روش تهیه شیرینی برنجی خوشمزه

یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های ویژه نوروز شیرینی خوش  طعم برنجی است. شیرینی ای که بیشتر مردم این سرزمین یک جور خاصی درستش می‌کنند و روی آن تعصب هم دارند. شیرینی برنجی دامغانی‌ها را هم اگر می‌خواهید بشناسید این دستور پخت را دنبال کنید.

طرز تهیه شیرینی برنجی
طرز تهیه شیرینی برنجی

مواد لازم

۱۳۰ گرم آرد برنج
۳۰ گرم پودرقند
۷۰ گرم روغن جامد
۱ عدد زرده تخم‌مرغ
۳ ق س گلاب
۱ ق چ پودرهل
پودر پسته و تخم شربتی برای تزیین

طرز تهیه:

۱٫   روغن جامد، پودر قند و زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید وخوب هم بزنید.

۲٫  حالا آرد، گلاب و هل را اضافه کنید.

۳٫  خمیر به دست آمده را بگذارید به مدت ۲۴ ساعت استراحت کند و بعد با قالب‌های دلخواهتان آن را قالب بزنید.

۴٫  روی تکه‌های قالب زده شده پودر پسته و تخم شربتی بریزید و درون سینی فر بچینید. فر را که از قبل گرم کرده‌اید روی درجه ۱۵۰ سانتی گراد بگذارید. ۱۵ دقیقه هم کافی است تا شیرینی های برنجی‌ آماده شوند.

شیرینی های خوشمزه برای عید ، شیرینی برنجی

نکته

به جای پودر پسته می‌توانید از پودر بادام و گردو هم استفاده کنید.

همچنین ببینید

کیک چای خوشمزه با سس شکلاتی

کیک چای خوشمزه با سس شکلاتی

این کیک شکلاتی کیک بسیار مناسبی برای مهمان هایتان است اکنون شیوه درست کردن این ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *