خانه / آموزش شیرینی پزی / روش پخت ترحلوای شیرازی

روش پخت ترحلوای شیرازی

طرز تهیه ترحلوای شیرازی دسری مناسب برای سفره های افطاری شما روزه داران عزیز
موادلازم:

آب۳پیمانه
نشاسته گندم۱/۲پیمانه
آرد برنج۱/۲پیمانه
شکر۱ و نیم پیمانه
گلاب۱/۲ پیمانه
پودر هل۱/۴ق چای خوری
زعفران دم کرده به میزان لازم
پودر پسته برای تزیین
۵۳۹۹۰_۲۶۵
طرز تهیه:
ابتدا نشاسته را با آب سرد حل کنید و از صافی رد کنید آرد برنج را با شیر سرد مخلوط کنید به همراه شکر  به نشاسته اضاف کنید ظرف را روی حرارت قرار دهید و مرتب به هم بزنید تا حلوا غلیظ شود حرارت را کم کنید وباز به همزدن ادامه دهید تا زمانی که خط قاشق روی آن محو نشود و مطمئن شوید که نشاسته پخته شده است حالا گلاب به همراه هل مخلوط و به مواد اضافه کرده یکی دو جوش که زد کافیه .نیمی از مواد را درون ظرف ریخته و بقیه را با زعفران غلیظ مخلوط کنید باز روی حرارت بگذارید و بهم بزنید و روی مواد سفید رنگ بریزید میتونید همه را یکرنگ درست کنید بستگی به سلیقه شما دارد روی آنرا با پودر پسته تزیین کنید ظرف را بعد از خنک شدن  درون یخچال قرار دهید تا حلوا خوب خنک شود و بتوانید آنرا برش بزنید یا در همان ظرف سرو کنید این حلوا در ماه رمضان دسر بسیار خوشمزه و مقوی است امیدوارم که درست کنید و من را هم از دعای خیرتان بی نصیب نگذارید.

همچنین ببینید

کیک چای خوشمزه با سس شکلاتی

کیک چای خوشمزه با سس شکلاتی

این کیک شکلاتی کیک بسیار مناسبی برای مهمان هایتان است اکنون شیوه درست کردن این ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *