خانه / آموزش دسر و نوشیدنی ها / طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی بسیار خوشمزه
طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی بسیار خوشمزه
طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی بسیار خوشمزه

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی بسیار خوشمزه

شیر چرب ۴ لیوان . شکر ۲ لیوان . ثعلب ۲ قاشق چایخوری

گلاب ۱/۲ لیوان . خامه ۱۰۰ گرم . خلال پسته و زعفران دم کرده به مقدار لازم

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی بسیار خوشمزه
طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی بسیار خوشمزه

طرز تهیه : ابتدا خامه را داخل کیسه نایلونی بریزید و بسیار نازک پهن کنید سپس داخل فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.

شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید و مقداری زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید ( رنگ بستنی پس از بسته شدن روشن تر میشود پس زعفران بیشتری اضافه کنید ) ، ثعلب و شکر را با هم خوب مخلوط کنید سپس قاشق قاشق به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و ثعلب حل شوند و مایه بستنی غلیظ شود ( شکر و ثعلب را باید کم کم اضافه کنید تا مایه بستنی یکدست شود ).

مایه بستنی را از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ای بریزید سپس کاسه را روی یخ قرار دهید ، بستنی را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و کمی کشدار شود سپس ظرف بستنی را داخل فریزر قرار دهید ؛ پس از ۳۰ دقیقه بستنی را از فریزر خارج کنید و با همزن بزنید تا کشدار شود و مجدد داخل فریزر قرار دهید ، این عمل را ۵ بار انجام دهید.

پس از اینکه ۵ بار بستنی را داخل فریزر گذاشتید و آماده شد باید خامه های یخ زده را تکه تکه کنید و بهمراه خلال پسته به بستنی اضافه نمایید ؛ بستنی را به مدت حداقل ۵ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا آماده شود ، روی بستنی شیره آلبالو یا آبلیمو بریزید و سرو کنید.

همچنین ببینید

آموزش تهیه ژله سبزه هفت سین + عکس

ژله آلوئه ورا را تهیه نموده و در قالب مسطح شیشه ای گرد به قطر ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *