خانه / آموزش دسر و نوشیدنی ها / طرز تهیه سالاد خوشمزه تبوله گیاهی (لبنانی)
طرز تهیه سالاد خوشمزه تبوله گیاهی (لبنانی)
طرز تهیه سالاد خوشمزه تبوله گیاهی (لبنانی)

طرز تهیه سالاد خوشمزه تبوله گیاهی (لبنانی)

روغن زیتون (فوق بکر) ۲ قاشق سوپخوری
لیمو ترش (آب گرفته (۱/۴ فنجان اب)) ۱ عدد
پیاز قرمز (تازه، چهار گوش خرد شده) نصف فنجان
جعفری (تازه، ریز شده) ۱ فنجان
فلفل دلمه ای (قرمز،تازه، چهار گوش خرد شده) ۱ فنجان
خیار (تازه، چهار گوش خرد شده) ۱ فنجان
گوجه فرنگی (تازه، چهار گوش خرد شده) ۲ فنجان
نمک ۱ و نیم قاشق چایخوری
آب (جوش) ۱ و نیم فنجان
بلغور گندم ۱ فنجان
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد خوشمزه تبوله گیاهی (لبنانی)
طرز تهیه سالاد خوشمزه تبوله گیاهی (لبنانی)

طرز تهیه:
۱٫ بلغور گندم را در یک کاسه بریزید و روی آن نمک بپاشید. آب جوش را روی آن بریزید. در کاسه را بپوشانید و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند سپس آبکش کنید.

۲٫ در یک کاسه ی بزرگ، بلغور گندم پخته، گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه ای قرمز، جعفری و پیاز را مخلوط کنید و هم بزنید. روغن زیتون و آب لیموترش را روی آن بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
۳٫ بچشید و طبق ذائقه مزه دار کنید.

۴٫ این سالاد را میتوان بلافاصله سرو کرد یا گذاشت خنک شود و بعداً آن را میل نمود. طعم غذا با ماندن بهتر می شود.

همچنین ببینید

آموزش تهیه ژله سبزه هفت سین + عکس

ژله آلوئه ورا را تهیه نموده و در قالب مسطح شیشه ای گرد به قطر ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *