خانه / آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه شیرینی قلقلی خوشمزه
EPSON MFP image

طرز تهیه شیرینی قلقلی خوشمزه

این شیرینی بایستی به حالت غوطه ور در روغن سرخ شود. به همین خاطر به مقدار زیاد روغن نیاز است.

EPSON MFP image

مواد لازم:

کره یا مارگارین: ۸۰ گرم

شکر: ۷۵ گرم

پوست رنده شده ی ½ لیموترش

ذره ای نمک

تخم مرغ: ۴ عدد

آرد: ۴۰۰ گرم

بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری

شکر: ۱۰۰ گرم

دارچین: ۲ قاشق چایخوری

۱ کیلو روغن برای سرخ کردن 

طرز تهیه:

کره/ مارگارین را با ۳۵ گرم شکر هم بزنید تا زمانی که کرِم صاف و لطیف شود. پوست لیمو، ذره ای نمک و تخم مرغ ها را به ترتیب و با فاصله به کرم اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر الک شده را هم قاشق به قاشق اضافه کرده، هم بزنید.

۱۰۰ گرم شکر و دارچین را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

روغن را در قابلمه داغ کنید. کمی آرد در پیاله ای کوچک بریزید. دو قاشق چایخوری را در آرد بزنید و سپس از خمیر به اندازه ی ۱ قاشق چایخوری برداشته و بوسیله قاشق دیگر در روغن بیندازید و حدود ۶- ۵ دقیقه سرخ کنید. در هر نوبت بیشتر از ۸ قسمت خمیر در قابلمه نیندازید تا به راحتی بتوان خمیر ها را زیر و رو کرد. در نیمه ی زمان پخت، خمیرها را زیر رو رو کنید تا یکنواخت برشته شده و رنگ بگیرند.

سپس روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود. در حالیکه هنوز شیرینی ها داغ هستند، مخلوط شکر و دارچین را رویشان بریزید.

همچنین ببینید

کیک چای خوشمزه با سس شکلاتی

کیک چای خوشمزه با سس شکلاتی

این کیک شکلاتی کیک بسیار مناسبی برای مهمان هایتان است اکنون شیوه درست کردن این ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *