خانه / آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه شیرینی هفت فنجانی
۵۱۷۹۶_۴۰۴

طرز تهیه شیرینی هفت فنجانی

دلیل نامگذاری شیرینی هفت فنجانی این است که مواد اصلی آن، از هفت فنجان تشکیل شده است. این شیرینی بسیار خوشمزه است و به آسانی تهیه می شود.
مواد لازم:
آرد سفید: ۱ فنجان
آرد سمولینا: ۱ فنجان
پودر نارگیل: ۱ فنجان
روغن: ۱ فنجان
ماست: ۱ فنجان
شکر: ۱ فنجان
شربت آماده: ۱ فنجان
بکینگ پودر: نصف قاشق مرباخوری
تخم مرغ: دو عدد
وانیل: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
 ۵۱۷۹۶_۴۰۴

ابتدا مواد خشک را با  یکدیگر مخلوط می کنیم و در آخر ماست و تخم مرغ را به آنها اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد یکدست شوند. سینی فر را چرب کرده و مواد را داخل آن پهن می کنیم و سطح آن را صافه می کنیم. سپس در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت بیست دقیقه قرار می دهیم. بعد سینی را از فر بیرون آورده و با چاقو برش های لوزی مانند به شیرینی آماده شده، می زنیم و به دلخواه روی آن را با بادام یا پودر پسته تزئین می کنیم. در آخر ، همانطور که شیرینی ما داغ است، شربت شکر را که از قبل آماده کرده ایم، روی شیرینی ها می ریزیم و وقتی به خورد آن رفت، آنها را در ظرفی مناسب قرار می دهیم.

همچنین ببینید

کیک چای خوشمزه با سس شکلاتی

کیک چای خوشمزه با سس شکلاتی

این کیک شکلاتی کیک بسیار مناسبی برای مهمان هایتان است اکنون شیوه درست کردن این ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *