خانه / آموزش آشپزی / طرز تهیه پاستا سوخاری

طرز تهیه پاستا سوخاری

مواد لازم برای ۱۵ عدد:

ماکارونی لوله ای ریز: ۲۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط: دو عدد
پنیر گودا رنده شــده: ۳۰۰ گرم
تخم مرغ: دو عدد
آرد سوخاری: به میزان لازم
زردچوبه، نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

۵۴۳۸۷_۱۷۹

طرز تهیه:

ماکارونی را درون آب‌جوش ریخته و آبکش می‌کنیم. سیب‌زمینی‌ها را پخته و وقتی سرد شدند به صورت ریز رنده می‌کنیم. ماکارونی را همراه سیب‌زمینی، نمک، فلفل، زردچوبه و پنیر گودا خوب مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ‌ها را شکسته و خوب هم می‌زنیم، بعد دو تا سه قاشق آب به آن اضافه کرده و از الک رد می‌کنیم. از مخلوط ماکارونی به اندازه نارنگی برداشته و در دست مانند کتلت فرم می‌دهیم، سپس در تخم‌مرغ زده و در آرد سوخاری می‌غلتانیم، آنگاه در روغن داغ سرخ می‌کنیم. سس قرمز بهترین سس برای سرو کردن این پیش خوراک است.

نکات
*ماکارونی را بیشتر از حد معمول میپزیم تا کاملا مغزپخت شود، بعد آبکش میکنیم.
*طعم قالب این غذا بهتر است که ماکارونی و پنیر باشد.

همچنین ببینید

ران مرغ خوشمزه با طعم لیمو

طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو مواد لازم – آب لیمو ¼ پیمانه – ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *