لبوی مراکشی
لبوی مراکشی

لبوی مراکشی

پخت لبوی مراکشی,مواد لازم برای لبوی مراکشی

لبو را به روش پخت مراکشی تجربه کنید

آماده سازی و پخت لبوی مراکشی : ۱۲۰ دقیقه

 

لبوی مراکشی
لبوی مراکشی

مواد لازم جهت تهیه لبوی مراکشی :
لبو متوسط ۱ کیلوگرم
آب ۱٫۵ لیتر
پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۳۰۰ گرم یا بیشتر
عرق بهار نارنج ۱ فنجان
زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
آبلیمو به میزان لازم
پیازچه خرد شده ۶ عدد
نمک ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه لبوی مراکشی :
لبو ها را در قابلمه ریخته و بگذارید بمدت ۱ ساعت بجوشد تا پخته شود.
از آب در آورده و پوست آن را بگیرید.
۱٫۵ فنجان از آب آن را درون یک کاسه ریخته و بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید.

لبوها را برش داده و با مواد مخلوط کنید.
به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.

همچنین ببینید

آموزش تهیه ژله سبزه هفت سین + عکس

ژله آلوئه ورا را تهیه نموده و در قالب مسطح شیشه ای گرد به قطر ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *