خانه / آموزش شیرینی پزی / نان موز و خرما یک نان کلاسیک و خوشمزه
۵۱۹۴۸_۹۳۳

نان موز و خرما یک نان کلاسیک و خوشمزه

 

مدت زمان طبخ : ۷۵ دقیقه
مناسب برای تعداد : ۶ نفر

جدول ارزش غذایی
کالری برای یک نفر : ۷۲ کالری
چربی برای یک نفر : ۲٫۶۰ گرم
پروتئین برای یک نفر : ۱٫۱۰ گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : ۱۱٫۶۰ گرم

مواد لازم جهت تهیه نان موز و خرما:
۱٫ کره به قطعات کوچک بریده شده : ۱۵۰ گرم
۲٫ آرد بکینگ پودردار : ۲۲۵ گرم
۳٫ شکر دانه ریز : ۷۵ گرم
۴٫ خرمای هسته گرفته و ریز خرد شده : ۱۲۵ گرم
۵٫ موز له شده : ۲ عدد
۶٫ تخم مرغ , کمی زده شده : ۲ عدد
۷٫ عسل : ۲ قاشق غذاخوری
۵۱۹۴۸_۹۳۳

طرز تهیه نان موز و خرما:

۱٫ کف یک قالب ۹۰۰ گرمی مخصوص نان را چرب نموده و با کاغذ روغنی بپوشانید.

۲٫ آرد را در یک کاسه الک نمایید. با نوک انگشت با کره ورز دهید تا به شکل خرده های نان در بیاید.

۳٫ شکر, خرمای خرد شده, موز, تخم مرغ های زده شده و عسل را به مواد خشک اضافه نمایید و خوب به هم بزنید تا تبدیل به خمیری نرم شوند.

۴٫ با قاشق مخلوط به دست آمده را در قالب نان بریزید و با یک کاردک سطح آن را صاف نمایید.

۵٫ در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی به مدت ۱ ساعت بپزید تا سطح آن طلایی شود و اگر یک سیخ داخل آن فرو ببرید, مواد کیک به آن نچسبد و تمیز بیرون بیاید.

۶٫ بگذارید کیک کمی داخل قالب سرد شود سپس آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملا خنک شود .

۷٫ نان را به قطعات ضخیم ببرید و آن را سرد یا گرم سرو نمایید.

همچنین ببینید

کیک چای خوشمزه با سس شکلاتی

کیک چای خوشمزه با سس شکلاتی

این کیک شکلاتی کیک بسیار مناسبی برای مهمان هایتان است اکنون شیوه درست کردن این ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *